kesä 182019
Työnhakijan tapahtumat Jyväskylässä nyt palkkatuki.fi:ssä!

Jyväskylän alueella on tarjolla runsaasti erilaisia valmennuksia, koulutuksia ja tapahtumia työnhakijan tueksi. Mutta mistäpä nämä kaikki löytäisi näppärästi ja yhdestä paikasta?

KYT ry:n hallinnoimat Välitin (ESR) ja Uraverkosto hankekokonaisuudet ovat aloittaneet ”Työnhakijan kalenterin” kokoamisen Palkkatuki.fi –sivustolle. Tavoitteena on saada työnhakijoille palveluita tuottavat toimijat ilmoittamaan tapahtumansa yhteiseen kalenteriin. Työnhakijan on näin jatkossa helppo löytää sopivia tapahtumia ja koulutuksia ilman useiden eri kalentereiden ja nettisivujen selaamista.

Palkkatuki.fi -sivuston on kehittänyt ja toteuttanut VälittäjäPlus-hanke (2011-2013), jota hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT) ja rahoitti Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja Keski-Suomen kunnat. Sivu on tähän asti toiminut Keski-Suomalaisten yhdistysten palkkatuki ja työkokeilupaikkojen ilmoitustauluna, nyt sivun palvelut laajenevat myös tapahtumakalenterilla. Lisäksi sivulta löytyy paljon tärkeää tietoa työnhakuun liittyvistä asioista.

Toimijat voivat ilmoittaa tapahtuman tai koulutuksen kalenteria varten sivustolta löytyvän lomakkeen avulla. Toistaiseksi kalenteri on rajattu Jyväskylässä järjestettäviin työnhakijoille suunnattuihin tilaisuuksiin.

http://palkkatuki.fi/events/


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *