touko 102019
Virkku: Kierrätä kirpparilla –tapahtuma

Vähän käytettyjä ja kierrätettyjä terveisiä Virkusta! 

Järjestettiin porukalla tapahtuma, jossa ideana oli kierrättää vanhaa ja itselle tarpeetonta tavaraa. Ohjelmaan suunniteltiin ongintaa, kasvomaalausta, myymättömien tavaroiden valokuvauspiste nettikirppiksiä varten, lasten puuhanurkkaa eli askartelua ja muuta pientä sorminäppäryyttä. Me saatiin myös makkaranmyyjä sekä kevätrullienmyyjä messiin mukaan. 

Porukalla mietittiin myös toteutusta ja kaikkea tarvittavaa sekä se, että kirppari tapahtuma tulee olemaan Tapiolassa Nuorisoseuroilla. Jakelimme julisteita tulevasta tapahtumasta pitkin ja poikin Jyväskylää ja välissä eksyimme sitten kiinalaiseen syömään ja tankkaamaan energiavajeen takaisin täyteen mittaansa. Kiertelimme kaikki ihmeellisimmät koulut ja päiväkodit Jyväskylästä ja eksyimme käytäville katselemaan lasten tekemiä töitä. 

Ongintaan askartelimme pahvisia kaloja, joiden sisään laitoimme magneetin. Kaloja ongittiin kepillä, josta roikkui narun päässä magneetti”koukku”. Kalasta paljastui numero, joka kertoi mistä ämpäristä saa ottaa itselleen yllätyksen. Pehmolelut olivat suuressa suosiossa ja pienemmät lelut jäivät sitten ämpärin pohjalle. Leivoimme myös brownieita, joita laitoimme tapahtumamme kahvioon myyntiin.

Ostelimme myös toisiltamme ja muilta myyjiltä kaikkea mahdollista tavaraa mielenkiinnon mukaan.

Tapahtumassa kävi jonkun verran väkeä ja lauantaina se oli suurimmillaan. Lapset kävivät aika tasaisesti jokaisessa pisteessä. Tunnelma oli rento ja mukava, taustalla soi musiikki. Päällimmäiseksi tapahtumasta jäi mieleen kevätrullat, onnistuminen, hyvä fiilis, markkinointi ja kaikin puolin hyvä valmistautuminen.

Hyvää kevättä! T. Virkku-tiimiWrite a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *