touko 232019
Valokuvausta Keijo Penttisen opissa

Välittimen osahankkeiden asiakkaat pääsivät toukokuun puolivälissä tutustumaan pariksi päiväksi valokuvauksen maailmaan. Opettajana toimi valokuvaaja Keijo Penttinen. Tässä osallistujan kokemuksia:

”Kurssilla opeteltiin erityisesti esinekuvausta. Yllättävää on, miten suuri merkitys taustalla on esineiden kuvaamisessa. Kurssi toimi samalla suomen kielen kurssina. Opittiin uusia sanoja kuten himmennin ja herkkyys. Lisäksi vanhastaan tutut sanat kuten valo ja varjo saivat uusia merkityksiä.”

Valokuvauskurssi saa mahdollisesti jatkoa syksyllä ja kesäkuussa tutustutaan luontokuvauksen alkeisiin Tourujoen puistossa @pablocassophotography :n opastuksessa. Jos olet työtön työnhakija Jyväskylässä, olet tervetullut mukaan!


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *