heinä 242018
Työbileet

Haaveiletko asiantuntijatyöstä? Oletko korkeakoulutettu maahanmuuttaja?

Tule mukaan Työbileisiin! Saat valmennusta ja vertaistukea yrittäjämäiseen työntekoon asiantuntijana. Hankkeessa on tavoitteena mallintaa ja testata ohjausmenetelmiä, joilla edistetään yrittäjämäistä tapaa työllistää itsensä.

Työbileiden kohderyhmänä ovat koulutetut, työttömät maahanmuuttajat ja yhteistyökumppaneina ovat pienet innovatiiviset ja kasvuhakuiset yritykset.

Do you have an academic degree and are unemployed at the moment? Are you interested in being an entrepreneur? Do you want to create networks with other experts and small businesses in your field? Työbileet Coaching is the perfect choice for you!

Työbileitä toteuttaa INNOtyöverkko Osuuskunta

Lisätietoja: https://www.tyobileet.com/


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *