heinä 242018
Mä oon pihalla!

 

Välittimen Mä oon pihalla-osahanke parantaa maahan muuttaneiden nuorten työelämäedellytyksiä ja uransuunnittelutaitoja luonnon, luovien menetelmien ja yhdessä kokeilemisen kautta. Ryhmä ja yksilönohjauksessa perehdytään työelämän osa-alueisiin, luontoaloihin ja omaan luontosuhteeseen. Hankkeen tavoitteena on myös parantaa asenneilmapiiriä ja ennaltaehkäistä työelämässä tapahtuvaa hyväksikäyttöä.

Yksilöohjausta

Projektin aikana osallistujia kannustetaan löytämään oma polkunsa luontoalojen pariin ja työelämään.Osallistujia ohjataan työelämään yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen jatkosuunnitelma työnhaun tueksi.

Ryhmänohjausta

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa 10 viikon ajan. Ryhmän kanssa harjoitellaan työelämätaitoja, tutustutaan suomalaiseen luontoon, jokamiehenoikeuksiin ja ekologiseen elämäntapaan. Käymme retkillä luonnossa ja vierailulla luontoalan yrityksissä ja oppilaitoksissa.

Työelämään tutustumista

Työkokeiluun luontoalan yritykseen? Jakson aikana autamme löytämään työkokeilupaikan ja hakemaan työkokeilua TE-toimistolta. Ryhmissä opetellaan työelämätaitoja, kuten työhaastatteluja ja työelämän pelisääntöjä. Yksilöohjauksen aikana jokainen osallistuja laatii itselleen CV:n tai päivittää olemassa olevan CV:n ajan tasalle.

Lisätietoja Mä oon pihalla hankkeesta: http://www.paremminyhdessa.org/kotimaantyo/hankkeet-2/ma-oon-pihalla/

Tänä kesänä Mä oon pihalla on muun muassa touhunnut omalla viljelypalstalla!


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *