heinä 242018
Kädentaitojen kulttuurifuusiot

Myös Kädentaitojen kulttuurifuuiot eli KuFu on yksi Välittimen osahankkeista.

KuFun ryhmissä vahvistetaan ja laajennetaan käsityö-alasta kiinnostuneiden maahanmuuttajien kädentaitoja. Käydään läpi osa-alueittain eri käsityötekniikoiden perusteita, kuten  ompelu, kudonta sekä huonekalujen verhoilu. Lisäksi tutustutaan kädentaitojen pientekniikoihin kuten punonta, värjäys, paperimassa jne. Tavoitteena on kartuttaa henkilöiden jo olemassa olevia kädentaitoja, yhdistellä eri tekniikoita sekä tuoda esiin heidän omasta kulttuuristaan peräisin olevia taitoja. Toiminnan ohessa vahvistetaan myös suomen kieltä sekä ko alan ammattisanastoa.

KuFun työpaja sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 8 ( Eko-tuotteen naapurissa), 40100 Jyväskylä.

Hanketta toteuttaa Wari ry.

Lisätietoja: teija.assamaki@wari.fi tai noora.virokannas@kufu.fi

http://kyt.fi/valitin/kufu

 


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *