heinä 242018
Ekotuunari esittäytyy

Ekotuunari-hanke kokoaa yhteen tuunaamisesta kiinnostuneita kädentaitajia. Heitä tuetaan omissa vahvuuksissaan sekä herätellään osallistujien sisäistä yrittäjyyttä. Hanke kannustaa työllistymiseen osittain tai jopa kokonaan kädentaitoja käyttäen.

Ekotuunarin matkassa luvassa on yksilö ja ryhmäkohtaamisia, erilaisia tuunaukseen ja kierrätykseen liittyviä tapahtumia sekä yhteistyöprojekteja yritysten kanssa. Pääset mukaan suunnittelu ja toteutustyöhön sekä jakamaan omaa osaamistasi muille.

Olet tervetullut toimintaan oman aikataulusi mukaisesti. Tuunaamme vaihtuvilla teemoilla ja materiaaleilla osallistujien mielenkiinnon mukaan. Tuumaillaan samalla yhdessä, mille jatkopolulle sinun askeleesi voisivat viedä!

Osahanketta toteuttaa Jyväskylän Katulähetys ry

Lisätietoja: rauna.koivunen@jklkl.fi


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *