kesä 052018
Välittimen välähdyksiä

Tervetuloa Välittimen välähdyksiä -blogin pariin!

Välitin on Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Jyväskylän kaupungin ja osahanketoimijoiden itsensä rahoittama kehittämishankekokonaisuus. Hanketta hallinnoi Keski-Suomen yhteisöjen Tuki ry (KYT) 

Välittimen toiminta-aika on 19.3.2018-31.8.2020.

Kehittämistyön pääpainotus on työllisyys ja työvoiman liikkuvuus, erityistavoitteena nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen edistäminen. Hankekokonaisuuden oma yhteinen teema on kestävä kehitys työllistämisessä ja yritysyhteistyössä. Teema kulkee mukana niin Välitin-hankkeen kuin osahankkeiden toiminnoissa.

Välittimen tehtävä on hallinnoida, neuvoa ja ohjata osahankkeiden tekemää kehittämistyötä ja mahdollistaa näiden osallistuminen laajaan toimijaverkostoon.

Mukana olevat osahankkeet ovat:

Välittimen välähdyksiä -blogi kokoaa yhteen ”välähdyksiä” Välittimen ja osahankkeiden toiminnasta hanketyöntekijöiden, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja asiantuntijoiden näkökulmista.

Pysy kuulolla!

Välittimen ja osahankkeiden kuulumisia voit seurata myös facebookissa:  https://www.facebook.com/valitin.esr/ sekä instagramissa nimellä @valitin_esr

 


Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *